page

produk

Koleksi Virus Sampling Tube Sampling Steril Koleksi Virus 

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

a2

77
1
1
3
5

Spesifikasi

Tipe Produk: Tabung Sampling Virus
Barang Ora.: Tabung Virus TJ
PH: PH7.2 ± 0,2
Bobot Bersih: 12.8g
Fitur: Ramah lingkungan, Larut Banyu, kepenak
Swab: Resik, ora kena kontaminasi, bebas saka burrs lan dikemas
Kebocoran wadhah: Wis rampung nutup, tanpa bocor sawise ngaco tutup
Periode Validitas: 1 taun
Kemasan: Kantong plastik-plastik 
Kapasitas: Identifikasi tegese ± 10ml

 

a9a11

 

Profil Perusahaan:

a12

a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis. Gratis.

P: Kepiye carane bisa entuk penawaran?
A: Biasane, ditrapake 1) Spesifikasi; 2) Quantity; 3) Materi & Kandel; 4) Nyithak
Banjur kuotasi lengkap bakal ditawakakeing 24 jam.

P: File desain format apa sing pengin dicithak?
A: AI; PDF; CDR; PSD; EPS

P: Apa sampeyan bisa mbantu desain?
A: Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu informasi sederhana kayata logo lan sawetara gambar.

P: Apa istilah perdagangan lan mbayarment istilah?
A: 30% utawa 50% T / T sadurunge produksi; Mbayar ing lengkap sadurunge pangiriman.

P: Apa aku duwe sampel anyar sing digawe karo desain kanggo konfirmasi?
A: Nggih. Kita bisa nindakake conto kualitas dhuwur padha karo desain kanggo konfirmasi.

P: Kepiye babagan lead time?
A: Iku gumantung saka jumlahe. Biasane 10 nganti 12 dina kerja sawise nampa setoran lan konfirmasi conto.

P: Kepiye aku ngerti yen barangku wis dikirim?
A: Foto rinci saben proses bakal dikirim menyang sampeyan sajrone produksi.

P: Cara ngirim apa sing bisa aku pilih? Kepiye babagan wektu pengiriman saben opsi?
A: DHL, UPS, TNT, FEDEX, BY laut, lsp. 3 nganti 5 dina kerja pengiriman ekspres. 10 nganti 30 dina kerja liwat segara.

P: Kepiye sampeyan ngetung biaya pengiriman?
A: Kita bakal nyedhiyakake biaya pengiriman miturut perkiraan GW nalika penawaran.

P: Apa sampeyan duwe MOQ?
A: Ya biasane 500-5000 pcs. Uga gumantung karo spesifikasi, pengerjaan lan materi khusus.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan? Yen ora puas karo kualitas sampeyan, kepiye sampeyan?
A: Biasane, kita nindakake conto kanggo sampeyan konfirmasi kabeh, lan produksi bakal padha karo conto.
Yen sampeyan kuwatir babagan masalah kualitas, sampeyan bisa nggawe pesanan liwat jaminan perdagangan alibaba.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita