page

produk

Tongee New Precisely graduated Medical Injection 1m Sterilized safety Syringe

katrangan singkat:


Detail Produk

Apa milih kita

Tag produk

普通产品

 

 

Detail produk:

。。微信图片_202012281357452/products/

 

Spesifikasi:

Bahan: plastik keras
Lem Plug: Lateks
Kapasitas: 1 ml

 Ukuran kasedhiya:

1ml, 2.5ml, 3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 60ml, 100ml, 150ml, 200ml, 250ml, 300ml, 350ml, 500ml, Lan gumantung ing panuku

 

Jeneng produk Tongee Medical Equipment Syringe kanggo Dispensing Obat Oral lan Perawatan Omah
Bahan PVC
Volume 1 ml
Panganggone Isi ulang, pangukuran, mbanyoni kebon lan pemisah minyak atsiri, lsp.
Dibungkus steril Saben jarum suntik disegel, resik, aman lan resik, apik kanggo minyak atsiri, laboratorium sains, industri, aplikasi tinta, minyak wangi, pelumas, sealant, lsp.
Cocog kanggo Plunger tong minyak polipropilena kanggo ngukur lan nyebarake cairan, cocog kanggo panggunaan laboratorium lan eksperimen

 

1) jarum suntik nganggo telung bagean, kunci luer utawa slip luer
2) Lulus CE lan otentikasi ISO.
3) Tong transparan ngidini pangukuran volume sing ana ing jarum suntik kanthi gampang.
4) Wisuda dicithak kanthi tinta indeliable ing tong minyak gampang diwaca
5) Plunger pas ing jero tong minyak kanthi apik kanggo ngidini gerakan lancar
6) Bahan laras lan plunger: Bahan kelas PP (Polypropylene)
7) Bahan paking: Lateks Alam, Karet Sintetis (bebas lateks)
8) Produk 1ml,2.5ml,3ml,5ml,10ml,20ml, 30ml, 60ml, 100ml, 150ml, 200ml, 250ml, 300ml, 350ml, 500ml karo packing Blister kasedhiya.
9) Sterilized dening gas EO, non-beracun lan non-pyrogenic.

 

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita