page

produk

Tongee Anyar Sabenere lulus Injeksi Medis 1m Syringe safety steril

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

普通产品

 

 

Rincian produk: 

。。微信图片_202012281357452/products/

 

Spesifikasi:

Bahan: Plastik hard
Colokake Lem: Lateks
Kapasitas: 1ml

 Ukuran sing kasedhiya:

1ml, 2.5ml, 3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 60ml, 100ml, 150ml, 200ml, 250ml, 300ml, 350ml, 500ml, Lan gumantung karo sing tuku

 

Jeneng Produk Jarum Suntik Peralatan Medis Tongee kanggo Mbayar Obat Lisan lan Perawatan Omah
Materi PVC
Volume 1 ml
Panganggone Isi ulang, ngukur, mbanyoni kebon lan pamisah minyak esensial, lsp.
Dibungkus steril Saben jarum suntik disegel, resik, aman lan disteril, apik kanggo minyak esensial, laboratorium ilmu pengetahuan, industri, aplikasi tinta, minyak wangi, pelumas, sealant, lsp.
Cocog kanggo Plunger laras polipropilena kanggo ngukur lan mbuwang cairan, cocog kanggo panggunaan laboratorium lan eksperimen

 

1) Jarum suntik sing bisa nganggo nganggo telung bagean, kunci loer utawa slip luer
2) Liwat otentikasi CE lan ISO.
3) Barel transparan ngidini gampang ngukur volume sing ana ing jarum suntik.
4) Lulusan sing dicithak nganggo tinta sing ora bisa diilangi ing laras gampang diwaca
5) Plunger cocog karo sisih njerone laras kanthi apik supaya bisa lancar
6) Bahan tong lan plunger: Bahan bahan PP (Polipropilena)
7) Bahan gasket: Lateks Alami, Karet Sintetis (gratis lateks)
8) Produk 1ml, 2.5ml, 3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 60ml, 100ml, 150ml, 200ml, 250ml, 300ml, 350ml, 500ml kanthi kemasan Blister kasedhiya.
9) Disterilake karo gas EO, ora beracun lan non-pyrogenik.

 

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita