page

produk

Tongee Mesh kain breathable + lensa anti-kabut Pasuryan Shiled

katrangan singkat:


Detail Produk

Video

Apa milih kita

Tag produk

z2

 

Jeneng produk tameng pasuryan transparan karo nduwèni kaca tingal
Model TJ-Tameng pasuryan
Ukuran 33*22cm;PET ketebalan: 0.3mm
Bahan PET
warna Nampa adat
Aplikasi Pelindung medis, rumah sakit, sekolah, mall, perbatasan
Layanan OEM kasedhiya, stock gedhe, pangiriman cepet

 

zc1
64
88
89
93
95

az33 az2 az3 az4

a9a11

 

Profil Perusahaan:

a12

a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.Iku gratis.

P: Kepiye carane njaluk kutipan?
A: Biasane, weneed 1) Spesifikasi;2) Jumlah;3) Materi & Kekandelan;4) Printing
Banjur kutipan lengkap bakal ana karoin24 jam.

P: Apa format file desain sing pengin dicetak?
A: AI;PDF;CDR;PSD;EPS.

P: Apa sampeyan bisa mbantu desain?
A: Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu informasi prasaja kayata logo lan sawetara gambar.

P: Apa istilah dagang lan mbayarmentistilahe?
A: 30% utawa 50% T / T sadurunge produksi;Mbayar kanthi lengkap sadurunge dikirim.

P: Apa aku duwe conto anyar sing digawe karo desain kanggo konfirmasi?
A: Nggih.Kita bisa nindakake sampel kualitas dhuwur padha desain kanggo konfirmasi.

P: Kepiye babagan lead time?
A: Iku gumantung ing jumlah.Biasane 10 nganti 12 dina kerja sawise nampa simpenan lan konfirmasi sampel.

P: Kepiye carane aku ngerti yen barangku wis dikirim?
A: Foto rinci saben proses bakal dikirim menyang sampeyan sajrone produksi.

Q: Apa cara pengiriman bisa aku milih?Kepiye babagan wektu pengiriman saben pilihan?
A: DHL, UPS, TNT, FEDEX, BY segara, etc. 3 kanggo 5 workdays saka pangiriman Express.10 kanggo 30 workdays dening segara.

P: Kepiye cara ngitung biaya pengiriman?
A: Kita bakal nyedhiyakake biaya pengiriman miturut perkiraan GW nalika kutipan.

Q: Apa sampeyan duwe MOQ?
A: Ya, biasane500-5000pcs.Uga gumantung ing specifications, workmanship lan materi khusus.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?Yen kita ora puas karo kualitas sampeyan, kepiye carane?
A: Biasane kita nindakake conto kanggo sampeyan konfirmasi kabeh, lan produksi bakal padha karo conto.
Yen sampeyan kuwatir babagan masalah kualitas, sampeyan bisa nggawe pesenan liwat jaminan perdagangan Alibaba.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita