page

produk

Kain ambegan Tongee Mesh + lensa anti-kabut Shiled Shiled

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

z2

 

Jeneng Produk tameng rai transparan karo wadhah kacamata
Model Perisai TJ-Face
Ukurane 33 * 22cm; Kekandelan PET: 0.3mm
Materi PET
Werna Nampa adat
Lamaran Pelindung medis, rumah sakit, sekolah, pusat perbelanjaan, wates
Layanan OEM sing disedhiyakake, saham gedhe, pangiriman cepet

 

zc1
64
88
89
93
95

az33 az2 az3 az4

a9a11

 

Profil Perusahaan:

a12

a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis. Gratis.

P: Kepiye carane bisa entuk penawaran?
A: Biasane, ditrapake 1) Spesifikasi; 2) Quantity; 3) Materi & Kandel; 4) Nyithak
Banjur kuotasi lengkap bakal ditawakakeing 24 jam.

P: File desain format apa sing pengin dicithak?
A: AI; PDF; CDR; PSD; EPS

P: Apa sampeyan bisa mbantu desain?
A: Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu informasi sederhana kayata logo lan sawetara gambar.

P: Apa istilah perdagangan lan mbayarment istilah?
A: 30% utawa 50% T / T sadurunge produksi; Mbayar ing lengkap sadurunge pangiriman.

P: Apa aku duwe sampel anyar sing digawe karo desain kanggo konfirmasi?
A: Nggih. Kita bisa nindakake conto kualitas dhuwur padha karo desain kanggo konfirmasi.

P: Kepiye babagan lead time?
A: Iku gumantung saka jumlahe. Biasane 10 nganti 12 dina kerja sawise nampa setoran lan konfirmasi conto.

P: Kepiye aku ngerti yen barangku wis dikirim?
A: Foto rinci saben proses bakal dikirim menyang sampeyan sajrone produksi.

P: Cara ngirim apa sing bisa aku pilih? Kepiye babagan wektu pengiriman saben opsi?
A: DHL, UPS, TNT, FEDEX, BY laut, lsp. 3 nganti 5 dina kerja pengiriman ekspres. 10 nganti 30 dina kerja liwat segara.

P: Kepiye sampeyan ngetung biaya pengiriman?
A: Kita bakal nyedhiyakake biaya pengiriman miturut perkiraan GW nalika penawaran.

P: Apa sampeyan duwe MOQ?
A: Ya biasane 500-5000 pcs. Uga gumantung karo spesifikasi, pengerjaan lan materi khusus.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan? Yen ora puas karo kualitas sampeyan, kepiye sampeyan?
A: Biasane, kita nindakake conto kanggo sampeyan konfirmasi kabeh, lan produksi bakal padha karo conto.
Yen sampeyan kuwatir babagan masalah kualitas, sampeyan bisa nggawe pesanan liwat jaminan perdagangan alibaba.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita