page

produk

Tongee Medical jarum suntik plastik injeksi 3 ml tanpa jarum  

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

普通产品

 

 

Rincian produk

 

微信图片_20201229114112图片1图片2

 

Materi Kelas medis PP + PE
Volume 1cc, 2cc, 3cc, 5cc, 10cc, 20cc, 50cc
Jinis Slip utawa kunci Luer
Ukuran Jarum 21G ~ 29G
Werna Transparan, putih
Paket PE utawa Blister
OEM Kasedhiya

 

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita