page

produk

Demam Suhu presisi Tongee Sing Ngukur Sadurunge Termometer elektronik inframerah digital

katrangan cekak:

Sanitizer tangan antibakteri iki nduweni kapasitas 250 ml lan paket kompak sing bisa digawa. Bisa mateni bakteri 99,99%. Rasane lembut lan godhonge krasa seger tanpa kelet utawa turahan. Bisa digunakake ing kantor, kelas, pabrik, omah, sekolah, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

普通产品

 

Katrangan Produk

 

Jeneng Barang Demam Suhu presisi Ngukur Sadurunge Termometer elektronik elektronik inframerah
jinis Termometer kuping lan bathuk mode dobel
Ukuran barang 162 × 59 × 40mm 
Bobot 79 gram 
Akurasi ± 0,2 ℃ / ±0,4F
Jarak pangukuran 35.0 ~ 42.9 ° C (95 ~ 109.2 ° F)
Memori pangukuran 32 klompok
Resolusi tampilan 0,1 ℃ / ° F
Butuh batere 2 pcs batere AAA
ukuran kothak warna 172 * 58 * 46mm
Tekanan atmosfer 86-106 kPa

 

Fitur thermometer bathuk lan kuping sing ora kontak:

Teknologi 1.AMS (Paten): mode ngalih otomatis ing antarane mode bathuk & kuping.

2. Awak cilik kanthi layar gedhe nampilake bacaan saiki lan sadurunge. 

3.Multi-fungsional, bisa ngukur dahi diwasa, bathuk bocah, suhu kuping lan obyek.

Pangukuran 4. Cepet, kurang saka 1 detik.

5.40 set kenangan, gampang kelingan.

6.Ganti mode bisu lan bisu.

7.Peringatan demam audio & visual kanthi tampilan latar mburi papat warna. 8.Ngalih antara ℃ lan ℉.

 

Heda34d3d95334421a287b3a2c20864b1d2Hb8003ac7254f4acbbced67bdcdc81568f图片1

 

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息

 

 

 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita