page

produk

Tongee Highly Precision Suhu Demam Ngukur Bathuk digital infrared termometer Elektronik

katrangan singkat:

Hand sanitizer antibakteri iki nduweni kapasitas 250 ml lan paket kompak sing bisa digawa.Bisa mateni 99,99% bakteri.Rasane alus lan nggawe tangan sampeyan seger tanpa lengket utawa ampas.Bisa digunakake ing kantor, kelas, pabrik, omah, sekolah, lsp.


Detail Produk

Apa milih kita

Tag produk

普通产品

 

Deskripsi Produk

 

Jeneng barang Demam Suhu Dhuwur Presisi Ukur Bathuk digital infrared termometer Elektronik
jinis Termometer kuping lan bathuk dual mode
Ukuran item 162 × 59 × 40 mm
Bobot 7 9gm
Akurasi ± 0,2 ℃ / ± 0,4 ° F
Range pangukuran 35.0~42.9°C (95~109.2°F)
Memori pangukuran 32 klompok
Résolusi tampilan 0,1 ℃ / ° F
Perlu baterei 2 pcs baterei AAA
ukuran kothak werna 172*58*46mm
Tekanan atmosfer 86-106 kPa

 

Fitur termometer bathuk lan kuping non-kontak:

1. Teknologi AMS (Paten): ngalih mode otomatis ing antarane mode bathuk & kuping.

2.Bodi cilik kanthi layar gedhe nampilake wacan saiki lan sadurunge.

3.Multi-fungsi, bisa ngukur bathuk diwasa, bathuk anak, kuping lan suhu obyek.

4. Pangukuran cepet, kurang saka 1 detik.

5.40 set kenangan, gampang dieling-eling.

6. Ngalih antarane mode bisu lan ora bisu.

7. Peringatan demam audio & visual kanthi tampilan lampu latar papat warna.8.Ngoper antarane ℃ lan ℉.

 

Heda34d3d95334421a287b3a2c20864b1d2Hb8003ac7254f4acbbced67bdcdc81568f图片1

 

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息

 

 

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita