page

produk

Tongee Kualitas Tinggi beku Suhu Ultra-kurang lan Freezer Suhu Ultra-rendah sing gampang dikontrol

katrangan cekak:

Sanitizer tangan antibakteri iki nduweni kapasitas 250 ml lan paket kompak sing bisa digawa. Bisa mateni bakteri 99,99%. Rasane lembut lan godhonge krasa seger tanpa kelet utawa turahan. Bisa digunakake ing kantor, kelas, pabrik, omah, sekolah, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

普通产品

图片1/tongee-highly-precision-temperature-fever-measuring-forehead-digital-infrared-electronic-thermometer-product/8101-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita