page

produk

Produsen gaun isolasi bedah medis lengan panjang sekali pakai

katrangan singkat:

Penjualan langsung pabrik Cina kanthi CE, sertifikasi FDA Dhukungan sampel gratis sing disesuaikan 7 dina pengiriman cepet


Detail Produk

Video

Apa milih kita

Tag produk

普通产品

38

31

4030

 

 

1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表

 

36

 

5-医疗备案 6-证书 7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita