page

produk

  • Disposable Syringe With Safety Needle

    Jarum suntik Pakai Kanthi Jarum Keamanan

                  Gambar Rincian  
  • Disposable syringe with protective needles

    Jarum suntik nganggo jarum protèktif

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Disposable safety needles

    Jarum safety sing bisa digunakake

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Vaccine Syringe safety needles 3ml 5ml

    Jarum safety Vaksin jarum suntik 3ml 5ml

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.