page

produk

Pulse Oximeter Sleep Apnea Monitor Sensor Oksigen Turu Lan Pulse Rate Monitor Oximeter

katrangan singkat:


Detail Produk

Apa milih kita

Tag produk

a2

11111
lADPD2sQt4--j23NA-jNA-g_1000_1000.jpg_720x720q90g
b2b715af0ba459ae9c4b5f879a9964d
839b71192705531062a1459a5a978af
lADPD4d8rLXyj27NA-jNA-g_1000_1000.jpg_720x720q90g

Spesifikasi

Tipe produk: Monitor Oximeter Kab
Item No.: TJ Oximeter Kab
Bahan: ABS
Bobot resik: 28 g
Fitur: Sensitivitas dhuwur
Fungsi: Monitor Saturasi Oksigen
Container bocor: Rampung nutup, tanpa bocor sawise screwing tutup
Periode Validitas: 1 taun
Packaging: 100 pcs/karton
ukuran: 5.1x3x3.1cm

 

a9a11

 

Profil Perusahaan:

a12

a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.Iku gratis.

P: Kepiye carane njaluk kutipan?
A: Biasane, weneed 1) Spesifikasi;2) Jumlah;3) Materi & Kekandelan;4) Printing
Banjur kutipan lengkap bakal ana karoin24 jam.

P: Apa format file desain sing pengin dicetak?
A: AI;PDF;CDR;PSD;EPS.

P: Apa sampeyan bisa mbantu desain?
A: Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu informasi prasaja kayata logo lan sawetara gambar.

P: Apa istilah dagang lan mbayarmentistilahe?
A: 30% utawa 50% T / T sadurunge produksi;Mbayar kanthi lengkap sadurunge dikirim.

P: Apa aku duwe conto anyar sing digawe karo desain kanggo konfirmasi?
A: Nggih.Kita bisa nindakake sampel kualitas dhuwur padha desain kanggo konfirmasi.

P: Kepiye babagan lead time?
A: Iku gumantung ing jumlah.Biasane 10 nganti 12 dina kerja sawise nampa simpenan lan konfirmasi sampel.

P: Kepiye carane aku ngerti yen barangku wis dikirim?
A: Foto rinci saben proses bakal dikirim menyang sampeyan sajrone produksi.

Q: Apa cara pengiriman bisa aku milih?Kepiye babagan wektu pengiriman saben pilihan?
A: DHL, UPS, TNT, FEDEX, BY segara, etc. 3 kanggo 5 workdays saka pangiriman Express.10 kanggo 30 workdays dening segara.

P: Kepiye cara ngitung biaya pengiriman?
A: Kita bakal nyedhiyakake biaya pengiriman miturut perkiraan GW nalika kutipan.

Q: Apa sampeyan duwe MOQ?
A: Ya, biasane500-5000pcs.Uga gumantung ing specifications, workmanship lan materi khusus.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?Yen kita ora puas karo kualitas sampeyan, kepiye carane?
A: Biasane kita nindakake conto kanggo sampeyan konfirmasi kabeh, lan produksi bakal padha karo conto.
Yen sampeyan kuwatir babagan masalah kualitas, sampeyan bisa nggawe pesenan liwat jaminan perdagangan Alibaba.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita