page

produk

  • Disposable medical PP+PE protection suit for hospital

    Suit proteksi PP + PE sing bisa digunakake kanggo rumah sakit

      Deskripsi Produksi Jeneng produk Pakai Medis Pakai PP + Perlengkapan PE Perlindungan PP 30 ~ 65gsm; PP + PE 35 ~ 65gsm; SMS 35-65gsm; Microporous 45 ~ 65gsm Warna Putih Ukuran S-6XL, Gaya disesuaikan Kanthi hood, elastis ing hood, pinggang, pergelangan tangan lan pergelangan tangan Lengan lengan Panjang Aplikasi sing akeh digunakake kanggo proteksi keamanan medis, pabrik elektronik pertambangan, lokakarya steril, isolasi protèktif, kéwan tani pabrik panganan peternakan biohazard lan ...