page

produk

  • Hot sale finger clip type fingertip pulse oxy saturation tester

    Penjualan panas jinis klip driji pucuk driji tester jenuh oxy tester

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Portable fingertip pulse oximeter for household use

    Oksimeter pulsa pucuk driji portabel kanggo keperluan rumah tangga

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Tongee ready stock portable fingertip pulse oximeter

    Tongee siap nyedhiyakake portofolio ujung jari pulsa oksimeter

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Finger clamp finger pulse oximeter

    Oksimeter jempol driji penjepit driji

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Disposable Syringe With Safety Needle

    Jarum suntik Pakai Kanthi Jarum Keamanan

                  Gambar Rincian  
  • Tongee forehead thermometer non-contact

    Thermometer bathuk Tongee non-kontak

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Disposable syringe with protective needles

    Jarum suntik nganggo jarum protèktif

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Disposable safety needles

    Jarum safety sing bisa digunakake

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • High precision forehead thermometer for household use

    Termometer dahi presisi tinggi kanggo keperluan rumah tangga

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Non-contact infrared forehead thermometer

    Termometer dahi infra merah tanpa kontak

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Vaccine Syringe safety needles 3ml 5ml

    Jarum safety Vaksin jarum suntik 3ml 5ml

    Topeng bocah iki nggunakake bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi sesanti sing jelas. Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah bisa nyenengi pilihan bocah sing beda lan bisa nglindhungi wajah bocah kanthi efektif nalika metu.
  • Factory production Wholesale portable led uv disinfection sterilizer bag

    Produksi pabrik Grosir portabel led tas steril disinfeksi

    Portable Health Bag minangka tas disinfeksi ultraviolet (UV) portebel, sing nggabungake teknologi disinfeksi ultraviolet LED. Panjang gelombang UV 270nm bisa mateni macem-macem mikroorganisme liwat kerusakan radiasi mikroorganisme (patogen kayata bakteri, virus, spora, lan liya-liyane) lan kerusakan asam nukleat, mula bisa disinfeksi.