page

produk

Medis PP + PE jumpsuit putih gaun isolasi pelindung medis

katrangan singkat:

Pabrik penjualan langsung ing China
Kanthi CE, sertifikasi FDA
Ndhukung kustomisasi
sampel gratis
7 dina pengiriman cepet


Detail Produk

Apa milih kita

Tag produk

OEM

 

Detail Gambar:

 

24567

 

jeneng produk: Coverall
Bahan: PP + PE
warna: Putih
ukuran: S/M/L/XL/XXL
Kerajinan: jahitan tape
Fitur: Anti banyu, Antivirus
Aplikasi: Rumah sakit, perawatan medis
OEM: Nampa OEM

 

CompanyProduction ProcessCustomers FeedbackWorkshopMedical RecordCertificatesExhibitionsShippingFAQContact us













  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita