page

produk

Portable fingertip pulse oximeter kanggo panggunaan kluwarga

katrangan singkat:

Topeng bocah iki nganggo bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi visi sing jelas.Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah-bocah bisa nyukupi preferensi bocah-bocah sing beda-beda lan kanthi efektif bisa nglindhungi pasuryan bocah nalika metu.


Detail Produk

Apa milih kita

Tag produk

普通产品

 

Detail Gambar:

 

3eb6cf5e26aeb3a091aa263f187f81a984bfaeac0c7b71f4e9cd3e4e2b2af4a011f6badcbc5b4aa925f50f904ff037d5d8f786dac4c08162a8e13b590460

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita