page

Warta Industri

Warta Industri

  • How to Prevent Infection With the Coronavirus

    Cara Ngindhari Infeksi Karo Coronavirus

    Novel Coronavirus 2019, Organisasi Kesehatan Dunia kanthi resmi menehi jeneng 2019-NCOV. tanggal 12 Januari 2020. Coronavirus minangka kulawarga virus sing akeh sing bisa nyebabake selesma lan penyakit sing luwih serius kayata sindrom Pernafasan Timur Tengah (MERS) lan sindrom pernafasan akut parah (SARS). Novel ...
    Waca liyane
  • Apa bahan lan cetakan gaun isolasi medis?

    Wabah epidemi iki nyebabake peralatan medis ora cukup, lan dokter nggunakake jas hujan polipropilena. Apa sandhangan proteksi kuning, putih, biru, lan biru peteng, gaun isolasi, lan gaun bedah duwe standar sing cocog? Apa padha? Ing ngisor iki aku nyoba ngrembug babagan ...
    Waca liyane
  • Pandemi koval-19: Endi lokasi panas coronavirus global?

    Coronavirus terus nyebar ing saindenging jagad, kanthi 31 yuta kasus sing dikonfirmasi ing 188 negara lan korban tiwas luwih cepet nganti sayuta. Nenem wulan sawise Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngumumake pandemi, virus kasebut nyerang ing pirang-pirang negara lan sawetara ...
    Waca liyane
  • Pandemi koval-19: Endi lokasi panas coronavirus global?

    Coronavirus terus nyebar ing saindenging jagad, kanthi 31 yuta kasus sing dikonfirmasi ing 188 negara lan korban tiwas luwih cepet nganti sayuta. Nenem wulan sawise Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngumumake pandemi, virus kasebut nyerang ing pirang-pirang negara lan sawetara ...
    Waca liyane
  • Mundhut mambu Coronavirus 'beda karo kadhemen lan flu'

    Ilang bau sing bisa ngiringi coronavirus iku unik lan beda karo sing dialami wong sing ngalami flu utawa flu, ujare peneliti Eropa sing wis nyinaoni pengalaman pasien. Nalika pasien Covid-19 ngalami ngilangi bau, bisa uga tiba-tiba lan abot. Lan biasane ...
    Waca liyane