page

Warta Industri

Warta Industri

  • Please pay attention to these points when vaccinating-Virus

    Mangga mbayar manungsa waé kanggo titik iki nalika vaksinasi-Virus

    Wong sing umure luwih saka 18 taun sing durung nampa dosis pertama Wong sing durung nampa dosis kaping pindho ing interval wektu Mangga digatekake jadwal vaksinasi Virus lokal Vaksinasi pas wektune Mangga digatekake poin-poin ing ngisor iki nalika vaksinasi ↓↓↓ | Sadurunge vakum ...
    Waca liyane
  • Negara-negara Eropa mrentahake topeng kelas medis liwat tutup rai krasan

    Kanselir Jerman Angela Merkel nganggo topeng rai sawise menehi katrangan pers babagan kahanan Covid-19, Kamis.Ngadhepi varian Virus anyar sing luwih bisa ditularake lan infeksi musim dingin, sawetara negara Eropa wiwit nggawe topeng rai kelas medis ...
    Waca liyane
  • How to Prevent Infection With the Coronavirus

    Cara Nyegah Infeksi Kanthi Coronavirus

    Novel Coronavirus 2019, Organisasi Kesehatan Dunia resmi menehi jeneng 2019-NCOV.tanggal 12 Januari 2020. Coronavirus minangka kulawarga gedhe virus sing dikenal nyebabake selesma lan penyakit sing luwih serius kayata sindrom Pernafasan Timur Tengah (MERS) lan sindrom pernapasan akut parah (SARS).Novel...
    Waca liyane
  • Apa bahan lan cetakan gaun isolasi medis?

    Wabah epidemi nyebabake peralatan medis ora cukup, lan para dokter nggunakake jas hujan polipropilena.Apa sandhangan protèktif kuning, putih, biru, lan biru peteng, gaun isolasi, lan gaun bedah duwe standar sing cocog?Apa iku padha?Ing ngisor iki aku nyoba ngrembug babagan ...
    Waca liyane
  • Pandemi Covid-19: Ing endi hotspot Virus global?

    Coronavirus terus nyebar ing saindenging jagad, kanthi 31 yuta kasus sing dikonfirmasi ing 188 negara lan jumlah tiwas meh 1 yuta.Nem wulan sawise Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) nyatakake minangka pandemi, virus kasebut saya mundhak ing pirang-pirang negara lan sawetara…
    Waca liyane
  • Pandemi Covid-19: Ing endi hotspot Virus global?

    Coronavirus terus nyebar ing saindenging jagad, kanthi 31 yuta kasus sing dikonfirmasi ing 188 negara lan jumlah tiwas meh 1 yuta.Nem wulan sawise Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) nyatakake minangka pandemi, virus kasebut saya mundhak ing pirang-pirang negara lan sawetara…
    Waca liyane
  • Kehilangan mambu Coronavirus 'beda karo selesma lan flu'

    Mundhut mambu sing bisa ngiringi Virus iku unik lan beda karo sing dialami wong sing lara selesma utawa flu, ujare peneliti Eropa sing wis nyinaoni pengalaman pasien.Nalika pasien Covid-19 ilang mambu, mula tiba-tiba lan parah.Lan padha biasane ora ...
    Waca liyane