page

kabar

Chesterfield County, Virginia (WWBT/Gray News)-Kroger ujar manawa sawise sawetara wong sing nampa vaksin Virus saka Klinik Cilik ing Midlothian Turnpike, sawise perusahaan aku entuk "jarum suntik kosong" sadurunge ujar manawa pistol saline. .
Perusahaan kasebut ujar ing pratelan manawa iki minangka "kesalahan sing jujur."Dheweke terus ujar: "Kabeh pelanggan sing kena pengaruh wis dikontak lan vaksin Virus saiki wis ditampa.Nyuwun pangapunten babagan alangan sing disebabake dening para pelanggan amarga kesalahan kasebut.
Sadurunge Rebo, Kroger ujar manawa injeksi kasebut asin, nanging perusahaan saiki ujar manawa "jarum suntik kosong."
Kroger durung nemtokake jumlah wong sing kena pengaruh saka kekacauan iki, mung iki mung minoritas.
Dheweke ujar manawa Senin wengi, dheweke wis ngatur kesempatan menyang lokasi Kroger kanggo film Johnson lan Johnson Virus.Esuke, Hawes nampa telpon saka toko sing ora dikarepake.
"Langsung ngomong karo manajer, lan dheweke nerangake manawa dheweke salah - mung nampa saline.Ora ana bahan vaksinasi, "ujare Hoth."Reaksi awalku kaget lan kaget, lan rada kuwatir."
Ing rong jam sawise nampa telpon, Hoth bali menyang panggonan Kroger kanggo njupuk vaksin.Hawes ujar manawa sajrone proses kasebut, toko tetep transparan babagan kahanan kasebut.
Dheweke kandha, "Nalika kita mlebu, dheweke jelas banget kanggo aku.""Dheweke nuduhake vial kasebut kanggo mesthekake yen iku Johnson & Johnson.Sawise narik vaksin kasebut, dheweke nuduhake maneh marang aku.
"Ya, sayangé ana kesalahan, nanging iki sekelompok wong cilik.Kahanan wis rampung, "ujare Hoth."Aku ngerti yen wis pirang-pirang taun, kadhangkala kita ora percaya karo sistem lan proses kasebut, nanging aku rumangsa kabeh wong duwe kekarepan sing paling apik, lan asil pungkasan yaiku supaya akeh wong sing bisa nampa vaksinasi sanalika bisa., Kita kabeh bisa nglindhungi komunitas kita."
Kroger uga ujar manawa dheweke ora ngisi pelanggan kanggo vaksin kasebut dhewe.Dheweke ujar manawa lagi ngisi biaya manajemen ing tagihan asuransi pelanggan, lan ora perlu mbayar nalika pelanggan nampa vaksin kasebut.
Nganti saiki, tim Kroger Health lan Little Clinic wis nindakake luwih saka 836,000 vaksinasi ing saindenging negoro, lan kita bangga.Kroger nyengkuyung kabeh wong supaya nampa vaksin sing kasedhiya sanalika layak.
Salah sawijining lokasi TLC kita nggawe kesalahan lan ngganti vaksin Virus nganggo jarum suntik kosong.Kabeh pelanggan sing kena pengaruh wis dikontak lan vaksin Virus saiki wis ditampa.Nyuwun pangapunten babagan alangan sing disebabake dening kelalaian kasebut.
Tim TLC langsung ngrampungake masalah iki, kabeh vaksin dilatih maneh lan ngelingake kita babagan kebijakan vaksinasi saiki.Kita kerja sama karo Departemen Kesehatan Virginia babagan masalah iki.


Wektu kirim: Mar-29-2021