page

kabar

Wong sing umure luwih saka 18 taun sing durung nampa dosis pertama

Wong sing durung nampa dosis kaping pindho ing interval wektu

Mangga digatekake jadwal vaksinasi Virus lokal

Vaksinasi pas wektune

Wigati ing titik ing ngisor iki nalika vaksinasi

↓↓↓

|Sadurunge vaksinasi|

■ Aja vaksinasi pasa, nggawa KTP, ponsel, lan topeng sing sah menyang situs vaksinasi;

■ Aja kesel banget dina sadurunge vaksinasi, mbayar manungsa waé kanggo ngaso;

■ Yen sampeyan wis nampa dosis pisanan saka vaksin ing panggonan liyane, please nyedhiyani sertifikat vaksinasi sing cocog bener.

|Ing wektu vaksinasi|

■ Tampilake KTP sing sah, nganggo topeng kanthi ilmiah, lan njaga jarak sosial luwih saka 1 meter;

■ Ngomong sing bener babagan status kesehatan lan kontraindikasi vaksinasi, lan aja ndhelikake penyakit sampeyan;

■ Kerjasama karo staf vaksinasi ing lokasi.Hawane panas, mangga digatekake pencegahan heatstroke.

|Sawise vaksinasi|

■ Mirsani adegan sajrone 30 menit, lan ninggalake mung sawise ora ana kelainan;

■ Jaga kulit area sing disuntik resik, aja digores lan dicuci nganggo tangan;

■ Yen mriyang ora ilang utawa rasa ora nyaman tetep, golek perawatan medis ing wektu lan lapor menyang unit vaksinasi;

■ Sawise vaksinasi, sampeyan isih kudu netepi peraturan sing relevan babagan pencegahan lan kontrol epidemi, lan nindakake tugas sing apik kanggo nglindhungi pribadi saben dina.

Sakabehing jagad iki ana risiko ora kepenak,

Entuk vaksin mahkota anyar kanggo mbangun penghalang kekebalan bebarengan,

Kita kerja bareng!


Wektu kirim: Jul-23-2021