page

kabar

Materi iki ora bisa diterbitake, disiarkan, diadaptasi utawa disebarake maneh.©2021 FOX News Network Co., Ltd. kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.Kutipan ditampilake ing wektu nyata utawa telat paling sethithik 15 menit.Data pasar sing diwenehake dening Factset.Didhukung lan dileksanakake dening FactSet Digital Solutions.Kabar Legal.Data reksa dana lan ETF diwenehake dening Refinitiv Lipper.
Dr Marty Makary, profesor ing Universitas John Hopkins, ngenalake distribusi vaksinasi ing "FOX Report Weekend"
Miturut laporan lokal, dilaporake manawa akeh pasien ing wilayah Kroger ing Virginia sing pengin nampa vaksin Virus kanthi salah disuntikake jarum suntik kosong.
Stasiun warta lokal WRIC nglaporake manawa profesional perawatan kesehatan ing Kroger County, Chesterfield County, "mratelakake kesan yen ana kanca sing ngisi jarum suntik sadurunge pasien teka ing klinik."Kurang saka 10 wong sing disuntik.Syringe kosong.
Miturut laporan stasiun warta, pasien sing kena pengaruh kacilakan kasebut dikontak kanggo mbalekake vaksin sing nyata, lan dheweke banjur ngubungi Departemen Kesehatan Virginia lan wis "kerjasama karo [lokasi Kroger]."
Juru bicara Kroger ngandhani WRIC ing pratelan: "Nyuwun pangapunten babagan kelalaian lan ketidaknyamanan sing ditindakake para pelanggan kasebut."
"Iki minangka upaya gabungan saka pemerintah lan perusahaan swasta.Tujuane supaya luwih akeh wong sing nampa vaksinasi kanthi cepet.Kesalahan bakal kedadeyan ing proses iki.Aku mikir iki bisa ditebak.Pasien sing nampa vaksin ing rumah sakit.posisi Rogge ngandika."Nanging aku rumangsa kudu maju, lan mesthi ora bakal ngalangi sapa wae golek utawa tuku vaksin."
Kedadeyan sing padha kedadeyan ing Colorado ing wulan Januari nalika wong wadon umur 82 taun salah nyuntikake jarum suntik kosong.Wanita kasebut pengin nampa vaksin Virus ing klinik vaksinasi lokal.
Materi iki ora bisa diterbitake, disiarkan, diadaptasi utawa disebarake maneh.©2021 FOX News Network Co., Ltd. kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.Kutipan ditampilake ing wektu nyata utawa telat paling sethithik 15 menit.Data pasar sing diwenehake dening Factset.Didhukung lan dileksanakake dening FactSet Digital Solutions.Kabar Legal.Data reksa dana lan ETF diwenehake dening Refinitiv Lipper.


Wektu kirim: Mar-19-2021