page

kabar

Tokyo (Reuters) - Terumo Jepang ujar dina Selasa yen wis ngembangake jinis jarum suntik anyar sing bisa ngekstrak 7 dosis saka saben botol vaksin Virus sing diprodhuksi dening Pfizer, paling ora luwih saka jarum suntik saiki.siji dosis.
Juru bicara Kementerian Kesehatan ngandhani Reuters manawa Kementerian Kesehatan nyetujoni desain kasebut ing dina Jumuah lan Terumo bakal miwiti produksi ing akhir Maret.Kyodo News nglaporake kemajuan luwih dhisik, lan Kyodo News ujar manawa tujuane Terumo yaiku ngasilake 20 yuta kendaraan ing taun iki.
Vaksin sing diprodhuksi dening Pfizer lan mitra Jerman BioNTech dikemas ing bokor, sing wiwitane ditandhani kanggo ngemot limang dosis.Sampeyan bisa nggunakake jarum suntik khusus kanggo nggambar enem dosis, sing diarani low dead zone, sing bisa nyuda jumlah vaksin sing isih ana ing jarum suntik sawise digunakake.
Jepang wiwit nggunakake vaksin Pfizer kanggo vaksinasi Virus wulan kepungkur.Menteri sing tanggung jawab kanggo karya iki, Taro Kono, ngendika ing dina Jumuah yen sawetara tembakan bisa dibuwang amarga kekurangan jarum suntik khusus.


Wektu kirim: Mar-24-2021