page

kabar

Konten kita wis dicenthang utawa dideleng dening ahli medis kanggo nggambarake akurasi lan mesthekake yen para pamaca nampa saran sing cukup kanggo nggawe pilihan adhedhasar kesehatan sing paling informatif.
Kita tindakake pedoman terstruktur kanggo njupuk informasi lan link menyang sumber liyane, kalebu jurnal medis lan riset ilmiah.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan akurasi utawa ketepatan konten, kirim email menyang editors@bestlifeonline.com kanggo hubungi editor.
Wiwit awal pandemi, wong-wong wis nyengkuyung nganggo topeng kanggo menehi perlindungan marang Virus sing nyebar kanthi cepet.Nanging, amarga varian virus anyar wiwit nyebar kanthi tingkat sing nguwatirake, wong-wong wiwit golek cara liyane kanggo njamin perlindungan sing nyukupi.Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit (CDC) bubar nganyari pedoman topeng kanggo ndhukung topeng dual, ide yen nganggo topeng loro ing ndhuwur saben liyane bisa nyegah COVID.Nanging, CDC nggawe sawetara pranata ing pedoman sing dianyari.Nalika masking topeng, jinis topeng tartamtu ora bisa digunakake.Waca terus kanggo ngerteni topeng sing ora bisa digunakake kaping pindho lan entuk pandhuan topeng sing luwih penting.Yen sampeyan ndeleng topeng iki ing topeng, FDA bakal langsung ngandhani sampeyan.
Nalika lapisan topeng, CDC nerangake manawa sampeyan ora nggunakake rong topeng sing bisa digunakake.kokOra bener mbantu sampeyan nglindhungi sampeyan luwih akeh.Miturut Centers for Disease Control and Prevention, "desain topeng sing bisa digunakake ora pas, lan nganggo luwih saka siji ora bakal nambah pas."Supaya topeng bisa pas, kudu njagong ing ndhuwur irung, ing ngisor dagu lan Cedhak ing pipi tanpa celah.Kanggo menehi perhatian luwih akeh rekomendasi topeng, CDC ngelingake supaya ora nggunakake 6 topeng kasebut.
Nanging, sampeyan bisa nglapisi topeng nganggo topeng liyane.Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit nyaranake supaya wong nganggo topeng nganggo topeng kain kanggo nyiapake topeng dobel.Agensi kasebut nerangake yen nalika nindakake, "topeng kaping pindho kudu nyurung pinggiran topeng njero menyang pasuryan sampeyan."Riset sadurunge uga ngerteni urutan layering tartamtu iki.
Panaliten sing diterbitake ing jurnal Cell tanggal 21 Januari nuduhake manawa wong kudu "nganggo topeng kanthi rapet ing topeng bedah sing dadi panyaring, lan nambah lapisan panyaring nalika nambah pas."Rong jinis topeng iki cocog, lan peneliti bakal nemokake manawa iki bisa nyegah panyebaran Virus lan duwe khasiat luwih saka 90%.Ing wektu sing padha, peneliti njlentrehake manawa mbalikke urutan topeng bisa ngganti pas lan nyuda efektifitase.Dokter ujar manawa topeng sampeyan ora duwe 4 perkara kasebut, mula topeng sampeyan bisa uga ora duwe peran pelindung.
CDC uga ngelingake supaya ora nggunakake topeng KN95 kanggo topeng kaping pindho.Miturut agensi kasebut, sampeyan ora kudu nggunakake topeng KN95 ing kombinasi karo topeng liyane, uga sampeyan ora kudu numpuk topeng KN95 liyane ing ndhuwur topeng KN95.Best Life nggolèki panjelasan luwih saka CDC kanggo peraturan iki, nanging durung nampa respon.Kanggo warta Virus liyane, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS ujar manawa sampeyan ora kudu nindakake iki sawise divaksinasi.
Paul Hickey, presiden PuraVita Medical, perusahaan sing ngasilake topeng KN95, ujar manawa lapisan topeng KN95 bisa mbebayani.Dheweke ujar: "Topeng KN95 dirancang minangka respirator."“Topeng gas iki dirancang kanggo mbentuk segel kedap udara ing sakubenge pasuryan, supaya sampeyan mung bisa ambegan udhara sing mlebu liwat bahan topeng gas, lan udhara sing sampeyan ambegan mung bisa liwat materi Topeng gas.Mula, yen sampeyan duwe topeng gas lapisan kaping pindho KN95 utawa respirator N95, angel ambegan, mula mbebayani.Respirator dirancang kanthi mung siji lapisan lan ora bisa ditumpuk dadi rong lapisan.
Ing sisih liya, Sam Barone, MD, Kepala Petugas Medis BioPharma lan Presiden Halodine, ujar manawa nutupi topeng liyane kanthi KN95 bisa uga duwe pengaruh negatif kanggo pas topeng KN95 - desain topeng kasebut wis efektif banget. .Barone nerangake: "Topeng N95 lan KN95 dirancang kanggo nyaring 95% partikel aerosol kanthi pas sing disedhiyakake kanthi nyandhang lan luh.Nempatake topeng liyane ing ndhuwur topeng iki bakal ngganti pas lan bisa nyuda efisiensi." Barone nerangake.Riset paling anyar nuduhake manawa kanggo informasi luwih lengkap babagan panyebaran Virus, ing kene sampeyan bisa kena infeksi COVID.
Saliyane pedoman sing dianyari iki sing ndhukung masking dobel, CDC uga ngrilis studi babagan metode iki ing 10 Februari. Miturut panaliten kasebut, nalika ana wong sing nganggo topeng kain ing topeng bedah sing bisa digunakake, dheweke bisa nyuda paparan. partikel aerosol sing bisa terkontaminasi udakara 90%.Ing kontras, nalika nindakake batuk simulasi, topeng bedhah dhewe mung bisa mblokir 56% saka partikel, nalika topeng kain dhewe mung bisa mblokir 51% saka partikel.Kanggo informasi paling anyar, mangga ndhaptar warta saben dina.
Presiden Joe Biden (Joe Biden) bubar njaluk nganggo topeng nalika lelungan.Miturut laporan saka Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC), 38 negara lan Washington, DC saiki duwe topeng.Dadi, saiki sampeyan kudu nganggo rong topeng?Miturut penasihat White House COVID Anthony Fauci, MD.Pedoman CDC sing dianyari mung minangka saran babagan carane entuk perlindungan luwih lanjut."CDC ujar paling ora nganggo topeng.Iki apa CDC ngandika.Nganggo topeng siji, nanging yen sampeyan pengin yakin, mangga nganggo topeng liyane.Fauci ditampa tanggal 11 Februari "Dina iki" ujare ing wawancara.Kanggo ngerti masa depan pandemi kasebut, Dr. Fauci ujar manawa sampeyan kudu bisa nindakake iki ing wulan April.
©2020 Media Galvanis.kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.


Wektu kirim: Feb-18-2021