page

warta

  • Kerja pencegahan lan kontrol epidemi ora bisa santai sakedhik!

    Pangembangan epidemi kasebut ngalami risiko "telung intertwined lan superimposed" Wiwit wiwitan musim salju, pangembangan epidemi kasebut ngalami risiko "telung intertwined lan superimposed", kahanan pencegahan lan kontrol wis dadi ...
    Waca liyane
  • Gunakake topeng rai medis yen ana anggota kulawarga sing ngisolasi awake dhewe, ujare WHO

    Kabeh anggota rumah tangga kudu nganggo topeng rai medis yen ana wong sing ngisolasi awake dhewe ing omah lan ora bisa mandheg ing ruangan, miturut Organisasi Kesehatan Dunia (WHO). Apike, yen sampeyan kudu ngisolasi, sampeyan kudu misahake kamar ing kamar dhewe karo kamar mandhi dhewe, WHO ...
    Waca liyane
  • Vaksin kovalid: Jarum 'ilang' lan desas-desus liyane ngilangi

    Peluncuran vaksin Covid-19 ing Inggris lan AS minggu iki nyebabake sawetara klaim palsu anyar babagan vaksin. Kita wis mriksa sawetara sing paling akeh dituduhake. Jarum 'ngilang' jarum BBC News lagi diterusake minangka "bukti" ing media sosial sing Cov ...
    Waca liyane
  • Kovid: vaksin Oxford-AstraZeneca diluncurake saiki

    Dosis pertama jab coronavirus Oxford-AstraZeneca diwenehake nalika Inggris nyepetake program vaksin kanggo ngatasi lonjakan kasus. Luwih saka setengah yuta dosis vaksin wis siyap digunakake ing dina Senin. Sekretaris kesehatan nggambarake minangka "momen penting" ing ...
    Waca liyane
  • Nambah frekuensi inspeksi personel sing gegandhengan karo rantai kadhemen

    Ing tanggal 9 Desember, Zhejiang nganakake konferensi pers kerja pencegahan epidemi radang paru-paru anyar kaping 58. Panyengkuyung sing gegandhengan karo Kantor Pencegahan lan Kontrol Grup Pimpinan Provinsi lan Biro Pengawasan Pasar Provinsi ngenalake kahanan koordinasi ...
    Waca liyane
  • Epidemi iki ora bakal entek mengko!

    "Wabah Global ora bakal rampung ing 1-2 taun" "Makutha anyar bisa mboko sithik dadi penyakit infeksi ambegan musiman sing cedhak karo influenza, nanging mbebayani luwih gedhe tinimbang influenza." Esuk tanggal 8 Desember, Zhang Wenhong, direktur Depa ...
    Waca liyane
  • Usaha kanggo nggawe alangan keamanan kanggo kesehatan masyarakat kutha

      Klik ing ponsel kanggo langsung nggawe janji kanggo wektu tes asam nukleat, pembayaran online, sampling situs, asil telusuran online ponsel sawise kasunyatan… Ing pertengahan November, Shanghai "Registrasi Pengujian Asam Nuklir Cloud Kesehatan Versi 2.0 Diluncurake ...
    Waca liyane
  • Webster jenenge "Pandemi" minangka Word of the Year ing taun 2020

    Kantor Berita Xinhua, Beijing, 1 Desember, laporan khusus media anyar Miturut Associated Press, New York, tanggal 30 November, Perusahaan Penerbit Webster Amerika Serikat milih "pandemi" minangka tembung taun 2020 ing dina Senin wektu lokal. Editor lepas Webster ...
    Waca liyane
  • Aja lali epidemi HIV!

      Pemudha nampilake plakat sajrone Dina AIDS Sedunia taun iki ing Nairobi, ibukutha Kenya, 1 Desember 2020. "Topik iki penting banget amarga tanggepan HIV global wis dilacak sadurunge kita kena pandemi COVID-19 saiki," Winnie Byanyima, Direktur Eksekutif ...
    Waca liyane
  • Pidato dening Direktur Jenderal WHO

    Sugeng enjing kabeh! Kanthi kabar apik babagan uji coba vaksin anyar, cahya bakal dadi luwih cerah ing pungkasan wabah COVID-19 sing dawa lan peteng. Saiki kita duwe pangarep-arep nyata yen vaksin, ditambah karo tindakan kesehatan masyarakat liyane sing wis terbukti efektif, ...
    Waca liyane
  • Apa bakal ana kedadeyan ambalan ing musim salju taun 2020?

    Babagan masalah apa coronavirus anyar bakal terus musim iki, Akademisi Zhong Nanshan sadurunge ujar manawa host menengah rute transmisi virus corona anyar durung pati jelas, lan apa bakal saben taun pecah kaya flu isih durung mesthi ...
    Waca liyane
  • Yuta kasus anyar ing 6 dina!

        Ing tanggal 17:27 EST tanggal 15 (6:27 tanggal 16, wektu Beijing), jumlah kumulatif kasus sing dikonfirmasi makutha anyar ing Amerika Serikat ngluwihi 11 yuta, tekan 11.003.469, lan jumlah kumulatif kematian yaiku 246.073 . Wiwit tanggal 9 November, jumlah kumulatif kasus sing dikonfirmasi o ...
    Waca liyane