page

produk

Urologi medis uretra pigtail ganda J kateter ureter stent set

katrangan singkat:

Ana CE, jaminan kualitas sertifikasi FDA, conto dhukungan lan kustomisasi, pangiriman cepet


  • :
  • Detail Produk

    Apa milih kita

    Tag produk

    H8e960ab60d6344bd8bce9bccc6fcf411I H0795ff70263149598ac31a9963abd9b5G H73813c4e3b6f4a33beeda74107565384r Hadd704e9d90d4f1bbc0d718e2cafc3e4O UTB8zBp0uf2JXKJkSanrq6y3lVXalGloves-Tongee company Tongee Gloves Gloves Manger


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita