page

produk

LAYAR SENTUH PRODUSEN WARNA Ireng KUALITAS TINGGI SARUNG NITRIL GROSIR GROSIR BEDAK NON MEDIS GRATIS SARUNG KERJA

katrangan singkat:

Fokus ing Sarung Tangan Pakai 20 taun
Kapasitas 160.000.000 pcs

Sarung Tangan Nitrile / Sarung Tangan PVC / Sarung Tangan Lateks / Sarung Tangan PE


  • Printing Logo:Logo Pelanggan
  • Panggonan Asal:Zhejiang, China
  • Sampel :Sampel gratis kanggo sampeyan
  • OEM:kasedhiya
  • Simpenan:YA
  • Sertifikasi Mutu:CE, FDA, ISO Sertifikat kualifikasi paling ekspor
  • Tipe:Sarung Tangan Medis Kab
  • Nomer Model:S/M/L/XL
  • MOQ:1000 pcs
  • Simpenan:YA
  • rega:0,1-0,26 USD
  • Detail Produk

    Apa milih kita

    Tag produk

    Fokus ing Sarung Tangan Pakai 20 taun
    Kapasitas 160.000.000 pcs

    Sarung Tangan Nitrile / Sarung Tangan PVC / Sarung Tangan Lateks / Sarung Tangan PE

    Tongee Disposable Gloves

    Black gloves

    WE OFFER KUALITAS Inggil lan HARGA KOMPETITIF.

    KITA BANGET PROFESIONAL MAKE PRODUK IKI.

    Gloves-Product Display

    Black Gloves

    Gloves-Application Scenarios

    Black Gloves-USW

    Gloves-Related Products

    Gloves Related Products

    Gloves-Company Profile

    Gloves-Tongee company

    Gloves-Product Certificate

    Tongee Gloves

    Gloves-Contact UsGloves Manger


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita