page

produk

  • Disposable long sleeve medical surgical isolation gown manufacturer

    Pabrik gaun isolasi bedah lengan panjang sing bisa digunakake

    Produk kami kokoh lan awet, bisa ngrampungake kerja keras, sanajan isih bisa narik napas lan fleksibilitas sing nyaman. Iki digawe saka bahan multilayer ringan kanggo njamin resistensi cairan. Dirancang supaya cocog karo pria lan wanita kanthi macem-macem bentuk, cuffs elastis lan tali pinggang dirancang kanggo menehi kenyamanan lan keluwesan sekaligus.
  • Hot sale bule waterproof disposable long sleeve PP+PE isolation gown

    Hot sale bule anti banyu nganggo lengen panjang isolasi PP + PE

    gaun Isolasi sing bisa digunakake digawe saka bahan protèktif nyaring sing efisien banget. Struktur kompak lan bisa mblokir cairan lan partikel kanthi efektif. lan duwe kenyamanan, nyetel elastisitas ing pinggul nganggo karet gelang Desain gaya longgar kanggo ketemu macem-macem kegiatan!
  • blue High Quality medical disposable isolation gown Supplier

    biru Pemasok gaun isolasi medis berkualitas tinggi

    Produk iki kalebu klambi isolasi biru nganggo bobote 50gsm. Bahan kasebut yaiku Polyester. Wis tahan cair sing apik. Produk kasebut duwe cuffs elastis lan desain nyetel pinggang, sing bisa diadaptasi kanthi apik kanggo wong sing beda-beda bentuk awak.
  • Best choice disposable medical isolation gowns manufacturer

    Produsen gaun isolasi medis sing paling apik

    Produk kami dirancang sesuai karo lingkungan aplikasi sing sejatine. Manset produk dirancang kanthi elastis supaya luwih aman lan protèktif, sabuk elastis nggawe kita luwih fleksibel lan gampang digunakake.