page

produk

  • Flexible Elastic Surgeon Overall Head Disposable pp+pe Surgical Cap

    Ahli Bedah Elastis Fleksibel Umume Kepala Pakai pp + pe Cap Bedah

    Tutup kepala medis biru digawe saka pe + pe, lan ana tali sing bisa disetel ing sisih mburi produk, sing bisa diatur miturut macem-macem bentuk kepala wong. Produk kasebut ambegan lan nyenengake, cocog kanggo digunakake ing rumah sakit, klinik lan papan liya
  • Disposable surgical cap antistatic cleanroom work hat pattern free

    Pola topi kerja antistatik tutup bedah sing ora digunakake gratis

    Tutup bedah sing nganggo putih iki digawe saka bahan poliester, sing tahan tahan banyu apik lan bisa nglindhungi endhas dhokter kanthi efektif. Perban elastis bisa cocog karo keliling endhas kanggo kabeh jinis wong. Cocog kanggo rumah sakit lan klinik. , Pusat kesehatan lsp.
  • Factory Direct Sale Non Woven blue Civil Disposable Cap

    Pabrik Langsung Dijual Tutup Non-Woven Biru Tutup Pakai Sipil

    Topi sing bisa digawe saka kain sing ora dirajut, bahan sing bisa dihirup lan kepenak, ditambah karo desain elastis sing luwes, bisa cocog kanggo bentuk endhas umume, produk tahan debu lan bisa ambegan, lan bisa ditrapake ing pirang-pirang adegan, kayata pabrik lan lokakarya, Gudang, plancongan lsp.
  • Disposable PP+PE non-woven fabric blue shoe cover non-slip shoe cover

    Pakai sepatu PP + PE non-dirajut tutup sepatu sepatu non-slip tutup sepatu

    Bahan produk kasebut yaiku PP + PE, lan desain kain putih sing kandel lan kaset biru njaga kaunggulan anti banyu, tahan slip lan tahan debu, nanging uga njaga kaendahane. Panggunaan sapisan, trep lan sanitasi, cocog kanggo rumah sakit, klinik, laboratorium lan papan liyane
  • Disposable PP/PP+PE non-woven fabric white shoe cover non-slip shoe cover

    Pakai PP / PP + PE non-anyaman kain sepatu putih tutup sepatu non-slip

    Lumahing duwe tekstur sing ora rata, sing duwe efek anti-selip sing apik ing gesekan lemah. Kain kasebut nduweni keluwesan, ora gampang rusak nalika ditarik, lan ora ngrusak jubin. Swarane ora banter nalika mlaku, disaranake tuku nalika ngunjungi bengkel.
  • High Quality Disposable Civilian pp+pe Shoe Covers Anti-skid Non anti-skid

    Pp Sipil Pakai Kualitas Tinggi pp + pe Kasut Sepatu Anti-selip Non anti-selip

    Produk iki minangka tutup sepatu sing apik. Bahan produk kasebut yaiku PP + PE, sing bisa nyegah luncur, resistensi nyandhang, panggunaan sapisan, resik lan sanitasi, lan macem-macem warna bisa dipilih. Bisa digunakake ing omah, rumah sakit, klinik, lan laboratorium. Papan liyane
  • Disposable long sleeve medical surgical isolation gown manufacturer

    Pabrik gaun isolasi bedah lengan panjang sing bisa digunakake

    Produk kami kokoh lan awet, bisa ngrampungake kerja keras, sanajan isih bisa narik napas lan fleksibilitas sing nyaman. Iki digawe saka bahan multilayer ringan kanggo njamin resistensi cairan. Dirancang supaya cocog karo pria lan wanita kanthi macem-macem bentuk, cuffs elastis lan tali pinggang dirancang kanggo menehi kenyamanan lan keluwesan sekaligus.
  • Hot sale bule waterproof disposable long sleeve PP+PE isolation gown

    Hot sale bule anti banyu nganggo lengen panjang isolasi PP + PE

    gaun Isolasi sing bisa digunakake digawe saka bahan protèktif nyaring sing efisien banget. Struktur kompak lan bisa mblokir cairan lan partikel kanthi efektif. lan duwe kenyamanan, nyetel elastisitas ing pinggul nganggo karet gelang Desain gaya longgar kanggo ketemu macem-macem kegiatan!
  • blue High Quality medical disposable isolation gown Supplier

    biru Pemasok gaun isolasi medis berkualitas tinggi

    Produk iki kalebu klambi isolasi biru nganggo bobote 50gsm. Bahan kasebut yaiku Polyester. Wis tahan cair sing apik. Produk kasebut duwe cuffs elastis lan desain nyetel pinggang, sing bisa diadaptasi kanthi apik kanggo wong sing beda-beda bentuk awak.
  • Best choice disposable medical isolation gowns manufacturer

    Produsen gaun isolasi medis sing paling apik

    Produk kami dirancang sesuai karo lingkungan aplikasi sing sejatine. Manset produk dirancang kanthi elastis supaya luwih aman lan protèktif, sabuk elastis nggawe kita luwih fleksibel lan gampang digunakake.
  • Tongee Emergency medical supplies disposable blue medical protective coverall clothing

    Tongee Darurat nyedhiyakake pasokan klambi klambi pelindung medis biru

        Profil Perusahaan: Q: Apa sampeyan menehi conto? Apa gratis utawa ekstra? A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis. Gratis. P: Kepiye carane bisa entuk penawaran? A: Biasane, ditrapake 1) Spesifikasi; 2) Quantity; 3) Materi & Kandel; 4) Percetakan Banjur kuotasi lengkap bakal ditawakake sajrone 24 jam. P: File desain format apa sing pengin dicithak? A: AI; PDF; CDR; PSD; EPS P: Apa sampeyan bisa mbantu desain? A: Kita duwe desainer profesional ...
  • Disposable medical PP+PE protection suit for hospital

    Suit proteksi PP + PE sing bisa digunakake kanggo rumah sakit

      Deskripsi Produksi Jeneng produk Pakai Medis Pakai PP + Perlengkapan PE Perlindungan PP 30 ~ 65gsm; PP + PE 35 ~ 65gsm; SMS 35-65gsm; Microporous 45 ~ 65gsm Warna Putih Ukuran S-6XL, Gaya disesuaikan Kanthi hood, elastis ing hood, pinggang, pergelangan tangan lan pergelangan tangan Lengan lengan Panjang Aplikasi sing akeh digunakake kanggo proteksi keamanan medis, pabrik elektronik pertambangan, lokakarya steril, isolasi protèktif, kéwan tani pabrik panganan peternakan biohazard lan ...