page

produk

Kinerja stabil topi tameng isolasi panel transparan

katrangan cekak:

Perisai rai digawe saka bahan komposit sing berkualitas tinggi. Fungsi kasebut ora deformasi utawa lemes, headband busa alus lan tutup pelindung serat anti-kabut asetat. Cocog kanggo rumah sakit, klinik, laboratorium lan papan liyane


  • :
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    普通产品

    39

     

    123 (5)123 (4)4919

     

     

     

     

    1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表 4-车间 5-医疗备案 6-证书 7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita