page

produk

Topi kinerja sing stabil, isolasi panel transparan

katrangan singkat:

Perisai rai kita digawe saka bahan komposit sing berkualitas tinggi.Nduwe fungsi ora deforming utawa lemes, ikat kepala busa alus lan tutup protèktif serat asetat anti-kabut.Cocog kanggo rumah sakit, klinik, laboratorium lan papan liyane


  • :
  • Detail Produk

    Video

    Apa milih kita

    Tag produk

    普通产品

    39

     

    123 (5)123 (4)4919

     

     

     

     

    1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表 4-车间 5-医疗备案 6-证书 7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita