page

produk

Reagen deteksi koronavirus anyar sing didaftar lan disetujoni sacara global

katrangan singkat:

Metode Multiple Sampling
Nasal Swab / Nasopharyngeal Swab / Oropharyngeal Swab / Sputum (Saliva)
Pangenalan Global
Ndhaptar ing 20+ Negara, Diekspor menyang 50+ Negara
Panggunaan Profesional & Panggunaan Ngarep (Uji Mandiri)
Asil ing 15 menit
Sensitivitas & Spesifisitas Tinggi


  • Spesifikasi Packaging:25 Tes/Kotak, 5 Tes/Kotak utawa 1 Tes/Kotak
  • Detail Produk

    Apa milih kita

    Tag produk

    QQ截图20220113135157 QQ截图20220113135339 QQ截图20220113135428 QQ截图20220113135451 QQ截图20220113135513


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita