page

produk

  • High quality manufacturer disposable KN95 mask with loop  

    Topeng KN95 sing bisa digunakake kanthi kualitas dhuwur kanthi daur ulang

    Spesifikasi Tipe Produk: Proteksi N95 Mask Bahan: 5 Lay Gaya Kain Nonwoven: Kanthi earloop elastis Fitur: Anti-virus, Ramah Lingkungan, Larut ing banyu, nyaman Warna: Putih, Biru, utawa Disesuaikan Sampel: Gratis, biaya ekspres dibutuhake. Wektu: 30-35 dina kanggo 1 * 40′HQ Aplikasi: Nolak seng nembus saka bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug online, iku bisa èfèktif nglindhungi kiwane saka ancaman infèksi.Anti banyu, anti...
  • 3 layers disposable medical face mask for hospital use

    Masker rai medis nganggo 3 lapisan kanggo panggunaan rumah sakit

    Rincian Gambar: Rincian Produk: Jeneng Produk: Topeng rai sekali pakai Bahan: 3 lay Nonwoven Gaya Kain: Kanthi earloop elastis Fitur: Ramah Lingkungan, Larut ing banyu, nyaman Warna: Putih, Biru, Ireng utawa Disesuaikan Fungsi: Anti-debu-smog- virus-serbuk sari Sampel: Gratis, biaya ekspres dibutuhake Ukuran: 17,5 × 9,5cm Aplikasi: Nolak penetrasi bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug udara, kanthi efektif bisa nglindhungi ...
  • EU standard EN149:2001 FFP2 face mask cup shape

    Standar EU EN149: 2001 FFP2 wangun cangkir topeng pasuryan

    Rincian Gambar: Detail Produk: Jeneng Produk: Topeng pasuryan FFP2 Bahan: 5 lay Nonwoven Gaya Kain: Kanthi earloop elastis Fitur: Lipat, Ramah Lingkungan, Larut banyu, nyaman Warna: Putih utawa Disesuaikan Fungsi: Anti-debu-smog-virus- Sampel serbuk sari: Gratis, biaya ekspres dibutuhake Sertifikat: FDA, CE, Laporan Tes Aplikasi: Nolak penetrasi bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug udara, kanthi efektif bisa nglindhungi ...
  • Disposable 3 layers face mask for personal protective

    Masker rai nganggo 3 lapisan kanggo pelindung pribadi

    Rincian Gambar: Detail Produk: Jeneng Produk: Masker rai sekali pakai Bahan: 3 lay Nonwoven Gaya Kain: Kanthi kuping elastis Fitur: Ramah Lingkungan, Larut ing banyu, nyaman Warna: Putih, Biru, Ireng utawa Disesuaikan Fungsi: Anti-debu-smog- virus-serbuk sari Sampel: Gratis, biaya ekspres dibutuhake Ukuran: 17,5 × 9,5cm Aplikasi: Nolak penetrasi bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug udara, kanthi efektif bisa nglindhungi ...
  • Cup shape FFP3 face mask for personal protective
  • Flat Folding Disposable 5 Layers KN95 face mask

    Flat Folding Disposable 5 Lapisan KN95 topeng pasuryan

    Rincian Gambar: Detail Produk: Jeneng Produk: Masker rai KN95 Bahan: 5 lay Nonwoven Gaya Kain: Kanthi earloop elastis Fitur: Lipat, Ramah Lingkungan, Larut banyu, nyaman Warna: Putih utawa Disesuaikan Fungsi: Anti-debu-smog-virus- Sampel serbuk sari: Gratis, biaya ekspres dibutuhake Sertifikat: FDA, CE, Laporan Tes Aplikasi: Nolak penetrasi bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug udara, bisa kanthi efektif ...
  • 3 Ply Face Mask Non-woven Disposable Protective Face Mask

    Topeng Rai 3 Lapisan Non-woven Topeng Rai Pelindung Sekali Pakai

    Spesifikasi Jenis Produk: Topeng rai sekali pakai Bahan: 3 Lay Nonwoven Gaya Kain: Kanthi earloop elastis Fitur: Ramah Lingkungan, Larut ing banyu, nyaman Warna: Putih, Biru, Ireng utawa Disesuaikan Fungsi: Anti-debu-smog-virus-serbuk sari Sampel: Gratis, ragad ekspres dibutuhake Wektu Pangiriman: 20-30 dina kanggo 1 * 40′HQ Aplikasi: Nolak penetrasi bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug udara, kanthi efektif bisa nglindhungi sing nganggo saka threa. .
  • Tongee medical grade N95 face mask cup shape

    Tongee kelas medis N95 wangun cangkir topeng pasuryan

    Detail Gambar: Detail Produk: Nama Produk: Masker wajah N95 Bahan: 5 lay non woven Gaya Kain: Bentuk cangkir Fitur: Ramah Lingkungan, Larut ing banyu, nyaman, anti-virus Warna: Putih, utawa Disesuaikan Fungsi: Anti-debu-smog -virus-serbuk sari Sample: Gratis, biaya express dibutuhake Aplikasi: Nolak seng nembus saka bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug online , iku bisa èfèktif nglindhungi kiwane saka ancaman infèksi.Wa...