page

produk

Perisai Pasuryan Isolasi Disposable Tameng Pasuryan Dewasa Tameng Pasuryan Anak

katrangan singkat:

Topeng bocah iki nganggo bahan anti-kabut, sing bisa nyegah fogging kanthi efektif lan menehi visi sing jelas.Ngrancang macem-macem pola kartun ing topeng kartun bocah-bocah bisa nyukupi preferensi bocah-bocah sing beda-beda lan kanthi efektif bisa nglindhungi pasuryan bocah nalika metu.


Detail Produk

Video

Apa milih kita

Tag produk

普通产品

40

 

 

 

53

 

1 (7)351 (11)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表 4-车间 5-医疗备案 6-证书 7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita