page

produk

Pabrik Langsung Sale Plastik Face Shield

katrangan singkat:

Perisai rai nganggo biru sing berkualitas tinggi, spons sing nyaman lan ikat kepala elastis bisa digunakake dening wong kanthi ukuran sirah sing beda-beda.Materi anti-kabut definisi dhuwur, visi sing cetha lan amba, cocok kanggo pabrik, bengkel, gudang lan papan liyane


Detail Produk

Video

Apa milih kita

Tag produk

普通产品39

61MrQBonnrL._AC_SL1001_

 

61osTzkpF0L._AC_SL1200_71nkYnhY5sL._AC_SL1200_61TWcTR0VsL._AC_SL1500_

 

1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表 4-车间 5-医疗备案 6-证书 7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita