page

produk

Respirator Pemurnian Udara Powered Powered Air Respirator Pemurni Hawa

katrangan cekak:

Produk kasebut bisa digunakake kanggo nambah keamanan lan kenyamanan operator ing lingkungan sing angel harsh Efisiensi filtrasi produk yaiku 99,90%, sing bisa mblokir partikel kayata bakteri, virus lan debu kanthi efektif ing lingkungan sing reget product Produk kasebut nyawiji pangayoman, pangayoman kulit sirah lan pasuryan lan proteksi mripat, kanthi efek penyegelan sing apik lan efek jangka panjang sing efektif.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

普通产品

50

photobank (2)

 

Rincian aksesoris:
1 、 Air blower
1-1 design Desain modern kanggo gampang ngganti aksesoris
1-2 、 Ngadopsi motor brushless daya dhuwur
1-3 、 Kacepetan angin bisa diatur ing telung gir
1-4 、 Tampilan listrik listrik, kacepetan angin lan paramèter liyane
1-5Gunar daya rendah

2 hood hood Pernapasan
2-1 、 Desain aliran udara canggih
2-2 weight Bobot entheng, lapangan pandang sing jembar
2-3 、 Efektif mblokir partikel eksternal
2-4 、 Desain anti-kabut
2-5 、 Validitas panggunaan: siji utawa 1 dina

3 、 Filter
2-1 、 Bahan saringan sing aman
3-2 、 Gampang diganti
3-3 efficiency Efisiensi filtrasi partikel ≥99.9%
3-4 、 Validitas panggunaan: siji utawa 1 dina

4 、 batere
4-1 、 Baterai lithium sing bisa diisi ulang

4-2 、 Overhoot batere, desain proteksi overrelease

4-3 、 Desain proteksi panas batere
4-4 capacity Kapasitas baterai: 12000mha
4-5 、 Validitas panggunaan: 1 taun

5 tube Tabung ambegan
5-1 、 Bahan sing kuwat
5-2 、 Keluwesan sing apik
5-1 、 Sealing sing apik
5-2 、 reusabie sawise sterilisasi

Aplikasi: Produk kasebut bisa digunakake bebarengan karo sandhangan protèktif kanggo nambah kenyamanan pangguna, nambah efisiensi kerja, lan kanthi efektif nglindhungi keamanan kesehatan lan urip operator
Pabrik, ranjau, laboratorium lan kontaminasi sing kena kontaminasi lebu

详情页-1

普通产品 1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表 4-车间 5-医疗备案

 

43

 

 

7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息

 

 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori