page

produk

Respirator Pemurni Udara Bertenaga Respirator Pemurni Udara Didukung Blower Udara

katrangan singkat:

Produk kasebut bisa digunakake kanthi akeh kanggo ningkatake safety lan kenyamanan operator ing lingkungan sing atos. Efisiensi filtrasi produk yaiku 99,90%, sing bisa mblokir partikel kayata bakteri, virus lan bledug ing lingkungan sing tercemar kanthi efektif. pangayoman, pangayoman kulit sirah lan pasuryan lan pangayoman mripat, karo sealing apik lan efek pangayoman efektif long-term.


Detail Produk

Video

Apa milih kita

Tag produk

普通产品

50

photobank (2)

 

Rincian aksesoris:
1. Penghembus udara
1-1, Desain modular kanggo gampang ngganti aksesoris
1-2, Nganggo motor brushless daya dhuwur
1-3, Kacepetan angin bisa diatur ing telung gir
1-4, tampilan digital saka listrik, kacepetan angin lan paramèter liyane
1-5Weker daya sedheng

2. Ambegan
2-1, Desain aliran udara majeng
2-2, Bobot entheng, amba saka sesanti
2-3, mblokir partikel njaba kanthi efektif
2-4, desain anti-kabut
2-5, Validitas panggunaan: siji utawa 1 dina

3. Saringan
2-1, bahan panyaring sing aman
3-2, Gampang kanggo ngganti
3-3, efisiensi filtrasi partikel ≥99,9%
3-4, Validitas panggunaan: siji utawa 1 dina

4. Baterei
4-1, baterei lithium sing bisa diisi ulang

4-2, Baterei overshoot, overrelease desain pangayoman

4-3, desain pangayoman panas baterei
4-4, Kapasitas baterei: 12000mha
4-5, Validitas panggunaan: 1 taun

5. Tabung ambegan
5-1, materi kuwat
5-2, Fleksibilitas apik
5-1, sealing apik
5-2, gunakake maneh sawise sterilisasi

Aplikasi:Produk kasebut bisa digunakake bebarengan karo sandhangan protèktif kanggo nambah kenyamanan pangguna, ningkatake efisiensi kerja, lan kanthi efektif nglindhungi kesehatan lan urip operator.
Pabrik, tambang, laboratorium, lan papan sing bisa nyegah bakteri lan virus sing kontaminasi bledug.

详情页-1

普通产品 1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表 4-车间 5-医疗备案

 

43

 

 

7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息

 

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori