page

Babagan Kita

about-us

Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd. minangka perusahaan peralatan medis teknologi tinggi, adhedhasar Riset & Pengembangan, Manufaktur, Penjualan lan Layanan, sing dununge ana ing Distrik Binjiang, kutha Hangzhou, cedhak Markas Alibaba lan udakara 25 menit saka Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan ..

Tangji khusus ing Produk Medis suwene 5 taun, produk utama kalebu sandhangan isolasi, tameng rai, tutup sepatu, kacamata, tutup operasi, respirator pemurnian udara, seri sistem perawatan klinis, suntikan, sampling intravena lan seri tes, lan liya-liyane. Tangji duwe tim R&D profesional, akeh dokter medis lan peneliti liyane sing duwe cabang lan pabrik. Kajaba iku, Tangji duwe lokakarya GMP pemurnian level 100.000 luwih saka 600 meter persegi lan laboratorium ngluwihi 400 meter persegi. Salajengipun, Tangji duwe Departemen Kontrol Kualitas sing ketat lan profesional kanggo njamin kualitas lan kinerja produk. Kanthi tim sales sing berpengalaman lan profesional 5 taun, kita wis ngekspor produk menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad, utamane pasar Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Afrika, sing seneng banget reputasi ing antarane para pelanggan. Lan kita bisa nawakake layanan OEM & ODM kanggo memenuhi syarat sing beda karo para pelanggan. Nganti saiki, Tangji duwe sertifikasi sistem manajemen ISO13485 lan produk wis lulus persetujuan FDA, CE, EN 166, EN13795, AAMI LEVEL 1 & 2 lsp.

Tangji minangka pilihan paling apik kanggo sampeyan lan ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad. 

Sertifikat

21212
12131