page

Babagan awake dhewe

about-us

Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd.minangka perusahaan peralatan medis berteknologi tinggi, adhedhasar Riset & Pengembangan, Manufaktur, Penjualan lan Layanan, sing ana ing Distrik Binjiang, kutha Hangzhou, cedhak karo Markas Alibaba lan 25 menit saka Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan.

Tangji khusus ing Produk Medis sajrone 5 taun, produk utama kalebu sandhangan isolasi, tameng rai, tutup sepatu, kacamata, tutup operasi, respirator pembersih udara, seri sistem perawatan klinis, injeksi, sampling intravena lan seri tes, lsp. duwe tim R&D profesional, akeh dokter medis lan akeh peneliti liyane sing duwe cabang lan pabrik.Kajaba iku, Tangji duwe bengkel GMP pemurnian standar 100.000 tingkat ngluwihi 600 meter persegi lan laboratorium ngluwihi 400 meter persegi.Salajengipun, Tangji duwe Departemen Kontrol Kualitas sing ketat lan profesional kanggo njamin kualitas lan kinerja produk.Kanthi tim sales sing berpengalaman lan profesional 5 taun, kita wis ngekspor produk menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad, utamane ing Amerika Utara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Afrika, sing seneng banget. reputasi antarane kita pelanggan.Lan kita bisa nawakake layanan OEM & ODM kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.Nganti saiki, Tangji wis sertifikasi sistem manajemen ISO13485 lan produk wis lulus persetujuan FDA, CE, EN 166, EN13795, AAMI LEVEL 1 & 2 etc.

Tangji minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan lan ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

Sertifikat

21212
12131