page

produk

Flat Folding Disposable 5 Lapisan KN95 topeng pasuryan

katrangan singkat:


Detail Produk

Video

Apa milih kita

Tag produk

OEM

 

Detail Gambar:

 

kn95-5KN95-12KN95-4KN95-17

 

 

Detail Produk:

 

produkjeneng: Topeng pasuryan KN95
Bahan: 5 lay Kain Nonwoven
Gaya: Kanthi earloop elastis
Fitur: Lipat, Eco-Friendly, Larut banyu, nyaman
warna: Putih utawa Customized
Fungsi: Anti-debu-smog-virus-serbuk sari
Sampel: Gratis, biaya ekspres dibutuhake
Sertifikat: FDA, CE, Laporan Tes
Aplikasi: Nolak seng nembus saka bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug online, iku bisa èfèktif nglindhungi kiwane saka
ancaman infeksi.
Anti banyu, anti statis, tahan debu

 

Company4-车间 Production Process Production ProcessCustomers FeedbackWorkshop5-医疗备案 Medical RecordCertificatesExhibitionsShippingFAQContact us


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita