page

produk

Topeng Rai 3 Lapisan Non-woven Topeng Rai Pelindung Sekali Pakai

katrangan singkat:


Detail Produk

Apa milih kita

Tag produk

a2

aa
1a822c9dabf2b1b15d1b0edc4254b81
bfd7eb5f0165538b558507c6355cd89
2904303ffa0b7e629e196efbf7e78ed
f11121dffadab2f8c29179e81d05ec2

Spesifikasi

Tipe produk: Topeng pasuryan sing bisa dibuang
Bahan: 3 lay Kain Nonwoven
Gaya: Kanthi earloop elastis
Fitur: Eco-Friendly, Larut banyu, nyaman
warna: Putih, Biru, Ireng utawa Customized
Fungsi: Anti-debu-smog-virus-serbuk sari
Sampel: Gratis, biaya ekspres dibutuhake
Wektu Pangiriman: 20-30 dina kanggo 1 * 40'HQ
Aplikasi: Nolak seng nembus saka bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug online, iku bisa èfèktif nglindhungi kiwane saka
ancaman infeksi.
Anti banyu, anti statis, tahan debu

 

a9a11

 

Profil Perusahaan:

a12

a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.Iku gratis.

P: Kepiye carane njaluk kutipan?
A: Biasane, weneed 1) Spesifikasi;2) Jumlah;3) Materi & Kekandelan;4) Printing
Banjur kutipan lengkap bakal ana karoin24 jam.

P: Apa format file desain sing pengin dicetak?
A: AI;PDF;CDR;PSD;EPS.

P: Apa sampeyan bisa mbantu desain?
A: Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu informasi prasaja kayata logo lan sawetara gambar.

P: Apa istilah dagang lan mbayarmentistilahe?
A: 30% utawa 50% T / T sadurunge produksi;Mbayar kanthi lengkap sadurunge dikirim.

P: Apa aku duwe conto anyar sing digawe karo desain kanggo konfirmasi?
A: Nggih.Kita bisa nindakake sampel kualitas dhuwur padha desain kanggo konfirmasi.

P: Kepiye babagan lead time?
A: Iku gumantung ing jumlah.Biasane 10 nganti 12 dina kerja sawise nampa simpenan lan konfirmasi sampel.

P: Kepiye carane aku ngerti yen barangku wis dikirim?
A: Foto rinci saben proses bakal dikirim menyang sampeyan sajrone produksi.

Q: Apa cara pengiriman bisa aku milih?Kepiye babagan wektu pengiriman saben pilihan?
A: DHL, UPS, TNT, FEDEX, BY segara, etc. 3 kanggo 5 workdays saka pangiriman Express.10 kanggo 30 workdays dening segara.

P: Kepiye cara ngitung biaya pengiriman?
A: Kita bakal nyedhiyakake biaya pengiriman miturut perkiraan GW nalika kutipan.

Q: Apa sampeyan duwe MOQ?
A: Ya, biasane500-5000pcs.Uga gumantung ing specifications, workmanship lan materi khusus.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?Yen kita ora puas karo kualitas sampeyan, kepiye carane?
A: Biasane kita nindakake conto kanggo sampeyan konfirmasi kabeh, lan produksi bakal padha karo conto.
Yen sampeyan kuwatir babagan masalah kualitas, sampeyan bisa nggawe pesenan liwat jaminan perdagangan Alibaba.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita