page

produk

3 Masker Wajah Ply Non-woven Masker Pelindung Sekali Pakai

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

a2

aa
1a822c9dabf2b1b15d1b0edc4254b81
bfd7eb5f0165538b558507c6355cd89
2904303ffa0b7e629e196efbf7e78ed
f11121dffadab2f8c29179e81d05ec2

Spesifikasi

Tipe Produk: Topeng rai sing bisa digunakake
Bahan: 3 lay Kain Nonwoven
Gaya: Kanthi earloop elastis
Fitur: Ramah lingkungan, Larut Banyu, kepenak
Werna: Putih, Biru, Ireng utawa Khusus
Fungsi: Anti-bledug-asap-virus-serbuk sari
Conto: Gratis, dibutuhake biaya ekspres
Wektu Pangiriman: 20-30 dina kanggo 1 * 40'HQ
Aplikasi: Tahan penetrasi bakteri, alkohol, getih, cairan awak, partikel debu udara, kanthi efektif bisa nglindhungi sing nganggo
ancaman infeksi.
Anti banyu, anti statis, anti debu

 

a9a11

 

Profil Perusahaan:

a12

a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis. Gratis.

P: Kepiye carane bisa entuk penawaran?
A: Biasane, ditrapake 1) Spesifikasi; 2) Quantity; 3) Materi & Kandel; 4) Nyithak
Banjur kuotasi lengkap bakal ditawakakeing 24 jam.

P: File desain format apa sing pengin dicithak?
A: AI; PDF; CDR; PSD; EPS

P: Apa sampeyan bisa mbantu desain?
A: Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu informasi sederhana kayata logo lan sawetara gambar.

P: Apa istilah perdagangan lan mbayarment istilah?
A: 30% utawa 50% T / T sadurunge produksi; Mbayar ing lengkap sadurunge pangiriman.

P: Apa aku duwe sampel anyar sing digawe karo desain kanggo konfirmasi?
A: Nggih. Kita bisa nindakake conto kualitas dhuwur padha karo desain kanggo konfirmasi.

P: Kepiye babagan lead time?
A: Iku gumantung saka jumlahe. Biasane 10 nganti 12 dina kerja sawise nampa setoran lan konfirmasi conto.

P: Kepiye aku ngerti yen barangku wis dikirim?
A: Foto rinci saben proses bakal dikirim menyang sampeyan sajrone produksi.

P: Cara ngirim apa sing bisa aku pilih? Kepiye babagan wektu pengiriman saben opsi?
A: DHL, UPS, TNT, FEDEX, BY laut, lsp. 3 nganti 5 dina kerja pengiriman ekspres. 10 nganti 30 dina kerja liwat segara.

P: Kepiye sampeyan ngetung biaya pengiriman?
A: Kita bakal nyedhiyakake biaya pengiriman miturut perkiraan GW nalika penawaran.

P: Apa sampeyan duwe MOQ?
A: Ya biasane 500-5000 pcs. Uga gumantung karo spesifikasi, pengerjaan lan materi khusus.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan? Yen ora puas karo kualitas sampeyan, kepiye sampeyan?
A: Biasane, kita nindakake conto kanggo sampeyan konfirmasi kabeh, lan produksi bakal padha karo conto.
Yen sampeyan kuwatir babagan masalah kualitas, sampeyan bisa nggawe pesanan liwat jaminan perdagangan alibaba.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita