page

produk

1 ml Luer Lock Jarum Suntik Vaksin Medis Plastik Sekali Pakai Jarum Suntik Steril Jarum Suntik dengan Jarum

katrangan singkat:

Fokus ing syringe medis
1000.000.000 pcs Kapasitas
Pilihan liyane:
Jarum Suntik Ruang Mati Sedheng / Jarum Suntik Ketahanan Cahaya / Jarum Suntik Pakan / Seri Pengumpulan Darah


  • rega:0,2-0,4 USD
  • MOQ:100000 pcs
  • Detail Produk

    Video

    Apa milih kita

    Tag produk

     

    Fitur Syringe:

    1. Kelas medis transparan sing dhuwur, ora ana DEHP.2. Kualitas PP utawa PE plunger dhuwur

    3. laras Gamelan lan transparent4. Skala cetha

    5. Bahan karet kelas medis, ora ana lateks6. Film komposit bahan medis lan kertas dialisis.

    7. Nyedhiyakake permeabilitas udara sing apik, resistensi bakteri lan biokompatibilitas.

    8. Sistem kontrol otomatis digital canggih kanggo nyukupi syarat piranti medis kelas III.

    9. Strictly kontrol pengawasan saka bahan mentahan,proses produksi lan produk rampung kanggo njamin kualitas.

    2 3-1ml-螺口 4-详情3-1ml螺口 5. 6 7 8 9 11 12 13 14


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sertifikat Lengkap: CE, FDA, ISO 13485 lan liya-liyane.
    2. Rega Kompetitif lan Simpenan Massal
    3.Tim Penjualan Profesional, tim Teknis, tim QC lan tim After-sales
    4. Desain logo gratis lan disesuaikan
    5. Pihak Katelu ing Inspeksi Ditampa.
    6. Pembayaran: TT, LC, lan Alibaba Assurance Order

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita