4
7
5

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd. is an innovative high-tech enterprise established by senior experts in the medical device industry in the United Nations.

    sopo awake dhewe

    Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi inovatif sing diadegake dening para ahli senior ing industri piranti medis ing PBB.

  • Our company independently produces and sells Class I, II, and III medical devices, medical protection products, and disinfection products. The products are sold at home and abroad, and passed ISO13485 quality management system certification, CE, FDA certification.The company has the environment required by professional technology.

    Bisnis Kita

    Perusahaan kita kanthi independen ngasilake lan adol Kelas I, II, lan III piranti medis, produk perlindungan medis, lan produk desinfeksi. Produk kasebut didol ing omah lan ing luar negeri, lan lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO13485, sertifikasi CE, FDA. Perusahaan kasebut nduweni lingkungan sing dibutuhake dening teknologi profesional.

  • Strong recognition makes us stand out in the industry

    Strategi Kita

    Pangenalan sing kuat nggawe kita misuwur ing industri

produk

Ngenalake teknologi produksi internasional canggih lan bahan baku bermutu kanggo produk kasebut.

  • Rawuh Anyar
  • Produk sing Ditampilake
babagan kita
about-us - shouye

Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd. minangka perusahaan peralatan medis berteknologi tinggi, adhedhasar Riset & Pengembangan, Manufaktur, Penjualan lan Layanan, sing dununge ing Distrik Binjiang, kutha Hangzhou, cedhak Markas Alibaba lan udakara 25 menit saka Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan.

ndeleng liyane