Tongee Gloves Banner
5.5

proyek kita

Teknologi produksi internasional majeng lan kualitas dhuwur

  • Disposable Medical Gloves
  • BLUE MEDICAL GLOVES
  • bLACK MEDICAL gloves
  • Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd. is an innovative high-tech enterprise established by senior experts in the medical device industry in the United Nations.

    sapa kita

    Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi inovatif sing diadegake dening para ahli senior ing industri piranti medis ing Perserikatan Bangsa-Bangsa.

  • Our company independently produces and sells Class I, II, and III medical devices, medical protection products, and disinfection products. The products are sold at home and abroad, and passed ISO13485 quality management system certification, CE, FDA certification.The company has the environment required by professional technology.

    Bisnis Kita

    Perusahaan kita ngasilake lan adol piranti medis Kelas I, II, lan III kanthi mandiri, produk perlindungan medis, lan produk disinfeksi.Produk kasebut didol ing omah lan ing luar negeri, lan lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO13485, CE, sertifikasi FDA. Perusahaan nduweni lingkungan sing dibutuhake dening teknologi profesional.

  • Strong recognition makes us stand out in the industry

    Strategi Kita

    Pangenalan sing kuat ndadekake kita ngadeg ing industri kasebut

produk

Ngenalake teknologi produksi internasional sing maju lan bahan mentah berkualitas tinggi kanggo produk kasebut.

  • Tekane Anyar
  • Produk Unggulan
babagan awake dhewe
about-us - shouye

Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd.minangka perusahaan peralatan medis berteknologi tinggi, adhedhasar Riset & Pengembangan, Manufaktur, Penjualan lan Layanan, sing ana ing Distrik Binjiang, kutha Hangzhou, cedhak karo Markas Alibaba lan 25 menit saka Bandara Internasional Xiaoshan Hangzhou.

ndeleng liyane